viernes, 10 de mayo de 2013

PRESENTACIÓ A BARNASANTS
CENTRE CULTURAL ALBAREDA 20 h

C Albareda, 22 - 08004 (Poble Sec- M.Paral·lel) - Barcelona - 93 443 37 19

Presentació a Barnasants del CD de

Sergi Dantí & Euclydes Mattos
“TOTES LES MANERES D’ESTIMAR”
(Cançons de CHICO BUARQUE en català)


Canta: Sergi Dantí
Guitarra: Ramiro Pinheiro
Flautes: Pablo Jiménez
Veus: Mercè Sarramalera
Baix: Oriol González
Percusió: Daniel Levy

Traduccions/versions i arranjaments: Sergi Dantí

Producció: Enric Hernàez

 
En record d’Euclydes Mattos

Amb la presencia dels amics de Euclydes,
li farem un homenatge degut a la seva recent desaparició.“TOTES LES MANERES D’ESTIMAR”

Chico Buarque és un dels artistes més complets i admirats del món, tant per la seva altura poètica com pel seu compromís polític, tant per la seva cultura i finesa conceptual com pel seu ressò popular en l’Amèrica “No-del-Nord”.

Aquestes cançons ens fiquen de cap i de cop, dins del món salvatge de les dones, els homes, el poder, els éssers quotidians... els sentiments desfermats, amb el que tenen de meravellós i terrible, d'incoherent i vital. Chico canta des del cor d'una dona, d'un pobre, de lesbianes, d’assassins, de rics, de travestis, d'un adolescent enamorat o d'un filòsof.

No tenim cap dubte que els catalans hem de conèixer en la nostra llengua l'autor més interessant d’Amèrica “No-del-Nord”, dels últims 40 anys.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
EL FESTIVAL BARNASANTS PRESENTA EL PRIMER CD (en catalán) dedicado a las canciones de CHICO BUARQUE, de SERGIO DANTÍ.

Será también un homenaje al guitarrista brasileño-catalán Euclydes Mattos, recientemente desaparecido y que fue el alma del proyecto.

El día 10 DE MARZO, en el Centro Cultural Albareda, (Albareda, 22 – 08004-BCN -93 443 3719) el FESTIVAL BARNASANTS presentará el CD “TOTES LES MANERES D’ESTIMAR” que grabaron SERGI DANTÍ & EUCLYDES MATTOS  poco antes de la muerte de este genial guitarrista brasileño-catalán.

El sexteto de Sergio Dantí traerá las historias que han hecho que CHICO BUARQUE sea considerado el mejor compositor del Brasil, en un disco cargado de emoción cuyas canciones pueden hablarnos desde el corazón de una mujer, o de un pobre, o de amantes lesbianas, o de feroces asesinos, travestis, enamorados inteligentes, viejecitos con fuerza de cambiar el mundo o filósofos...

La producción del CD corrió a cargo de ENRIC HERNÀEZ. El sexteto será el mismo que lo grabó, con el guitarrista RAMIRO PINHEIRO reemplazando al recordado Euclydes Mattos.

LA NOTICIA EN BARNASANTS

LA NOTICIA EN ENDERROCK

UNA NOTA EN CANCIONEROS

SOBRE SERGIO DANTÍ

No hay comentarios:

Publicar un comentario